RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE!

RiuEstiu, Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona, vol mostrar i compartir amb els espectadors totes les disciplines artístiques relacionades amb l’humor i reuneix als millors artistes i companyies del moment en un espai únic : la plaça major del Poble Espanyol que es transformarà durant 4 nits en el teatre a l'aire lliure més gran de la ciutat. 
Aquest RiuEstiu 2016 riurem amb:
Leo Bassi, Toni Moog, Guillem Albà & Marabunta, Albert Boira, Dani Pérez, Espai Dual, Carlo Padial, Eva Cabezas, Patricia Espejo, Sil de Castro, Impromagia, Fernando Moraño, Carlo Mô & Mr. Di, Las Sisters, Danny Boy Rivera, Miki Dkai, Mónica Pérez i Jordi Ríos, Bandarra Street Orkestra, Jordi LP i altres sorpreses.
Artistes Riu Estiu

Tres grans barres estaran obertes durant tota la nit per gaudir com mai fins ara de les actuacions. Podreu refrescar-vos, beure i menjar durant tota la nit. Al RiuEstiu no ens estem de res!

20:00h
Obrim portes
21:00h
Inici primera part
22:15h
Pausa
22.30h
Inici segona part
23.50h
Final

Cada nit de RiuEstiu, a la fresca i sota les estrelles, riurem amb més de 7 espectacles d´humor diferents.

ÉS FESTA, ÉS ESTIU, ES RIUESTIU!

PROGRAMACIÓ

DIMECRES
20
JULIOL
DIMECRES
27
JULIOL
DIMECRES
3
AGOST
DIMECRES
10
AGOST
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso. Más información | Cerrar