RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE A LA FRESCA!

RiuEstiu, Festival d’Humor d’Estiu de Barcelona, vol mostrar i compartir amb els espectadors diferents disciplines artístiques relacionades amb l’humor i reuneix als millors artistes i companyies del moment en un espai únic: el Poble Espanyol que es transforma durant 10 nits en un dels espais escènics més grans de la ciutat.

Viu l’expriència RiuEstiu! Cada nit durant més de 2 hores, sota les estrelles tindràs totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle. Amb 3 grans barres obertes durant tota la nit, podràs gaudir de RiuEstiu com mai!

Aquest RiuEstiu 2017 riurem amb:
Dani Lagi, Patricia Espejo, Mag Marín, Albet Boira, Danny Boy Rivera, Miguel Angel Marín, Fernando Moraño, Toni Cano, Carlitos, Toni Climent, Luismi, Eva Cabezas, Elsa Ruiz i Dani Pérez.
Artistes Riu Estiu

10 nits màgiques sota les estrelles

10 nits diferents amb els millors humoristes de la cartellera teatral.
DISSABTE
1
JULIOL
DISSABTE
8
JULIOL
DISSABTE
15
JULIOL
DISSABTE
22
JULIOL
DISSABTE
29
JULIOL
DISSABTE
5
AGOST
DISSABTE
12
AGOST
DISSABTE
19
AGOST
DISSABTE
26
AGOST
DISSABTE
2
SETEMBRE
Veure programació

RIUESTIU 2016

Durant 4 nits màgiques plenes d'humor, els millors còmics, artistes i companyies de teatre van fer cada nit un recorregut per les diferents disciplines artístiques relacionades amb l'humor.

Més de 20 artistes i companyies junts per primer cop, en una gran programació d'humor a un mateix escenari, la plaça major del Poble Espanyol, que es va transformar en el teatre a l'aire lliure més gran de la ciutat.
Veure web edició 2016
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.

Más información | Cerrar