RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE A LA FRESCA!

Ja està aquí la tercera edició de RiuEstiu, el Festival d'Humor d'Estiu de Barcelona! 8 nits d'humor sota les estrelles amb els millors humoristes del panorama nacional, una fórmula màgica: comedy & birres & friends!

Les nits dels dissabtes de Juliol i Agost, disfruta durant més de dues hores de l’humor de quatre artistes a l’aire lliure, i amb totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle. I tot això un entorn màgic i únic a Barcelona, el Poble Espanyol!

Aquest RiuEstiu 2018 riurem amb:
Albert Boira, Alejandra Jiménez-Cascón, Carlitos, Dani Pérez, Eva Cabezas, Gerard Borrell, Joan Natzari, La Família Bastarda, Nene, Paloma Jiménez, Toni Cano, Toni Moog i Txabi Franquesa.
Artistes Riu Estiu

8 nits màgiques sota les estrelles

8 nits diferents amb els millors humoristes de la cartellera teatral.
DISSABTE
7
JULIOL
DISSABTE
14
JULIOL
DISSABTE
21
JULIOL
DISSABTE
28
JULIOL
DISSABTE
4
AGOST
DISSABTE
11
AGOST
DISSABTE
18
AGOST
DISSABTE
25
AGOST
Veure programació

RIUESTIU 2016

Durant 4 nits més de 20 artistes i companyies van fer un recorregut per les diferents disciplines artístiques de l'humor. Transformant la plaça major del Poble Espanyol, amb el teatre a l'aire lliure més gran de la ciutat!
Veure web edició 2016

RIUESTIU 2017

Durant 10 nits, sota les estrelles i en un entorn màgic del Poble Espanyol, més de 14 artistes van omplir les nits d’estiu de Barcelona de riures i humor!

Veure web edició 2017
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.

Más información | Cerrar