RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE A LA FRESCA!

Ja està aquí la cinquena edició de RiuEstiu, el Festival d'Humor d'Estiu de Barcelona! 13 nits d'humor sota les estrelles amb els millors humoristes del panorama nacional, una fórmula màgica: comedy & birres & friends!

Les nits dels dissabtes de juny, juliol, agost i setembre, disfruta durant més de dues hores de l’humor de quatre artistes a l’aire lliure, i amb totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle. I tot això un entorn màgic i únic a Barcelona, el Poble Espanyol!

Aquest RiuEstiu 2020 riurem amb:

Albert Boira, Charlie Pee, Dani Lagi, Dani Pérez, Eva Cabezas, Fernando Moraño, Gerard Borrell, Miki Dkai, Patricia Espejo, Raúl Alcaraz, Tian Lara, Toni Moog i Txabi Franquesa.
Artistes Riu Estiu

13 nits màgiques sota les estrelles

13 nits diferents amb els millors humoristes de la cartellera teatral.
DISSABTE
20
JUNY
DISSABTE
27
JUNY
DISSABTE
4
JULIOL
DISSABTE
13
JULIOL
DISSABTE
18
JULIOL
DISSABTE
25
JULIOL
DISSABTE
1
AGOST
DISSABTE
8
AGOST
DISSABTE
15
AGOST
DISSABTE
22
AGOST
DISSABTE
29
AGOST
DISSABTE
5
SETEMBRE
DISSABTE
12
SETEMBRE
Veure programació

RIUESTIU 2016

Durant 4 nits més de 20 artistes i companyies van fer un recorregut per les diferents disciplines artístiques de l'humor. Transformant la plaça major del Poble Espanyol, amb el teatre a l'aire lliure més gran de la ciutat!
Veure web edició 2016

RIUESTIU 2017

Durant 10 nits, sota les estrelles i en un entorn màgic del Poble Espanyol, més de 14 artistes van omplir les nits d’estiu de Barcelona de riures i humor!

Veure web edició 2017

RIUESTIU 2018

En un entorn màgic del Poble Espanyol, amb les increïbles vistes de Barcelona de nit de fons, vam poder gaudir de 8 nits d'estiu, amb més de 16 artistes que van omplir les nits d'humor, riures i festa!

Veure web edició 2018

RIUESTIU 2019

Més de 30 artistes van actuar en aquesta edició, 11 nits que van omplir d'humor i riures els dissabtes i dimecres d'estiu del Poble Espanyol. Com a novetat hi va haver dues nits amb funcions en anglès amb còmics locals i professionals del circuit internecional.

Veure web edició 2019
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.

Más información  Cerrar