RIUESTIU ÉS HUMOR, FESTA I ESPECTACLE A LA FRESCA!

Ja està aquí la sisena edició de RiuEstiu, el Festival d'Humor d'Estiu de Barcelona! 10 nits d'humor sota les estrelles amb els millors humoristes del panorama nacional, una fórmula màgica: comedy & birres & friends!

Les nits dels dissabtes de juliol i agost , disfruta durant més de dues hores de l’humor de quatre artistes a l’aire lliure, i amb totes les comoditats per sopar i refrescar-te durant l’espectacle. I tot això un entorn màgic i únic a Barcelona, el Poble Espanyol!

Aquest RiuEstiu 2021 riurem amb:

Luis Piedrahita, Miguel Lago, Carlos Librado "Nene", Mag Lari, Tomás Garcia, Jaime Caravaca, Albert Boira, Asaari Bibang, Carmen Romero, Coria Castillo, Dani Pérez, Dianela Padrón, Don Mauro, Edu Mutante, Eva Cabezas, Fernando Moraño, Mag Marín, Marcos Arizmendi, Maru Candel, Miki Dkai, Patricia Espejo, Raúl Massana i Tian Lara.

Artistes Riu Estiu

nits màgiques sota les estrelles

10 nits diferents amb els millors humoristes de la cartellera teatral.
DISSABTE
3
JULIOL
DISSABTE
10
JULIOL
DISSABTE
17
JULIOL
DIMARTS
20
JULIOL
DISSABTE
24
JULIOL
DISSABTE
31
JULIOL
DISSABTE
7
AGOST
DISSABTE
14
AGOST
DISSABTE
21
AGOST
DISSABTE
28
AGOST
Veure programació

RIUESTIU 2016

Durant 4 nits més de 20 artistes i companyies van fer un recorregut per les diferents disciplines artístiques de l'humor. Transformant la plaça major del Poble Espanyol, amb el teatre a l'aire lliure més gran de la ciutat!
Veure web edició 2016

RIUESTIU 2017

Durant 10 nits, sota les estrelles i en un entorn màgic del Poble Espanyol, més de 14 artistes van omplir les nits d’estiu de Barcelona de riures i humor!

Veure web edició 2017

RIUESTIU 2018

En un entorn màgic del Poble Espanyol, amb les increïbles vistes de Barcelona de nit de fons, vam poder gaudir de 8 nits d'estiu, amb més de 16 artistes que van omplir les nits d'humor, riures i festa!

Veure web edició 2018

RIUESTIU 2019

Més de 30 artistes van actuar en aquesta edició, 11 nits que van omplir d'humor i riures els dissabtes i dimecres d'estiu del Poble Espanyol. Com a novetat hi va haver dues nits amb funcions en anglès amb còmics locals i professionals del circuit internecional.

Veure web edició 2019
Esta web utiliza cookies técnicas, de personalización y análisis, propias y de terceros, para facilitarle la navegación de forma anónima y analizar estadísticas del uso de la web. Consideramos que si continúa navegando, acepta su uso.

Más información  Cerrar